Reparație Thomson in Iași

Depozit de 273621 piese originale

Reparație de la 20 minute

Garanție pînă la 365 zile

Află prețul online

Pret Reparație Thomson

ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Repararea antenei TV Thomson de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorilor audio TV Thomson de la 1 zi 3 luni
Repararea difuzoarelor TV Thomson de la 1 zi 3 luni
Repararea adaptorului wifi pentru televizor Thomson de la 1 zi 3 luni
Repararea conectorului HDMI de pe un televizor Thomson de la 1 zi 3 luni
Repararea butonulului senzorial al televizorului Thomson ≈de la 1 zi de la 30 zile
Reparatie sloturi USB TV Thomson de la 1 zi de la 30 zile
Repararea butonului de alimentare a televizorului Thomson ≈1 zi 30 zile
Reparatia placa de sistem TV Thomson de la 1 zi de la 3 luni
Schimbarea led televizor Thomson 1-3 zile 12 luni
Diagnosticarea televizorului Thomson 1-2 zile 10 zile
Price actualizat 1 Apr, 2024
Consultarea meșterului online
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră Thomson la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Specialistul efectuează diagnostica Thomson pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat Thomson cu garantie pana la 6 luni.
Suntem Aici
Arron Service
Phone repair service
Phone 0731375513
Placeholder Iași Cuza Voda 46

Lasă o cerere

Livrați sau trimiteți
Vă puteți apropia cu dispozitivul la reparație în Iași pe Cuza Vodă 46
Sună un curier
Curierul nostru va prelua dispozitivul de la o locație comodă pentru tine. După finalizarea reparației, îți vom returna dispozitivul complet reparat.
Avantajele noastre
Facem reparatie minore gratuit.
Facem reparatie minore gratuit.
Beneficiaza acum
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
În fiecare lună efectuam concursuri pentru reparații gratuite pe instagram
Instagram
Service în centru
Service în centru
orașului Iași
Deschide
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Obțineți un cadou de 250 de lei pentru reparații!
Primiți un cadou
Ne aflăm în Instagram
Vino și așează stratul de protecție, fie el sub formă de sticlă sau folie pe bază de hidrogel, având proprietăți care contribuie la absorbția șocurilor și regenerarea zgârieturilor! 🤩 😱Beneficiezi de o garanție pe o durată întreagă de 365 de zile! ⚙️Ne angajăm să asigurăm calitatea serviciului pe care îl oferim!
Transformăm frustrarea în zâmbete! 🛠️📱 Dacă ai un iPad care nu mai funcționează cum trebuie, lasă-ne pe noi să îl aducem la viață.💊 📲 Rezolvăm cu drag orice problemă a tabletelor tale, indiferent de model. Experiență, profesionalism și rapiditate - asta îți oferim în service-ul nostru. #iPadService #ReparatiiProfesionale #TabletaLaViata
Reparația IMac 🖥 Dacă ai nevoie de Reparația unui IMac vino la noi, noi suntem Soluția ta.😊 Noi vom repara neapărat probleme de bază a calculatorului dmv. Cum ar fi: - Defecțiunea HDD -Sistemul de răcire - Defecțiunile videocarta - Defecțiuni cu blocul de alimentare - Defecțiuni ecran (Matrice) Orice problemă, defect a calculatorului dumnevoastră a putem rezolva rapid și calitativ, o oricărui model de IMac
Cum procedez în cazul în care ecranul telefonului meu s-a spart? 😭 🛠️ Optează pentru un service specializat care poate remedia problema prin înlocuirea ecranului cu unul nou și original! 😎 Noi utilizăm exclusiv piese ORIGINALE și ne asigurăm că telefonul tău funcționează impecabil! Oferim servicii de reparare pentru orice model de telefon la un PREȚ competitiv! 💰

Televizoarele Thomson sunt cunoscute pentru performanța lor fiabilă și calitatea ridicată a imaginii și a sunetului.
Cu toate acestea, ca toate dispozitivele electronice, televizoarele pot întâmpina uneori probleme care necesită reparații. În acest articol, vom analiza unele dintre cele mai frecvențe defecțiuni care apar pe televizoarele Thomson, precum și cum să le depistăm și să le rezolvăm.
Una dintre cele mai frecvente probleme cu televizoarele Thomson este o sursă de alimentare defectă. Dacă televizorul nu se  pornește sau întâmpină probleme de alimentare intermitente, aceasta ar putea fi din cauza unei surse de alimentare defectuoase. Pentru a remedia această problemă, trebuie să deschideți televizorul și să verificați dacă există daune vizibile ale sursei de alimentare sau conexiuni slăbite.
Dacă întâmpinați probleme, poate fi necesar să înlocuiți sursa de alimentare sau să o reparați cu ajutorul unui  specialist.
O altă problemă comună cu televizoarele Thomson este un afișaj defect. Dacă întâmpinați probleme de imagine pe televizor, cum ar fi o imagine distorsionată sau pâlpâitoare, aceasta se poate datora unei probleme de afișare.
Pentru a remedia această problemă, trebuie să verificați dacă există deteriorări vizibile ale afișajului sau conexiuni slăbite. Dacă găsiți probleme, poate fi necesar să înlocuiți afișajul sau să îl reparați cu ajutorul unui specialist.
A treia problemă care poate apărea la televizoarele Thomson este un sistem de sunet defect. Dacă întâmpinați probleme cu sunetul de pe televizor, cum ar fi sunet distorsionat sau lipsa completa a sunetului, acest lucru se poate datora unei probleme cu sistemul dvs. de sunet.
Pentru a remedia această problemă, trebuie să verificați dacă nu există daune vizibile ale sistemului de sunet sau conexiuni slăbite. Dacă găsiți probleme, poate fi necesar să vă înlocuiți sistemul de sunet sau să îl reparați, adresandu-va la un specialist.
În concluzie, televizoarele Thomson sunt în general fiabile, dar ca orice alt dispozitiv electronic, pot întâmpina probleme care necesită reparații. Dacă întâmpinați probleme cu televizorul dvs. Thomson, este important să găsiți și să determinați cauza principală a problemei înainte de a încerca să o remediați. Dacă nu puteți rezolva singur problema, vă recomandăm să contactați Centrul nostru de service Arron pentru asistență.

Top întrebări Thomson
Care este perioada de garanție pentru serviciile de reparație? Thomson?
Perioada de garanție pentru reparațiile realizate. Thomson variază de la 0 pînă la 30 și include garanția la piesa schimbată
Care este durata procesului de reparare Thomson?
Majoritatea reparațiilor Thomson Specialiștii finalizează reparațiile în termen de 2 ore după diagnosticare, cu excepția situațiilor mai complexe.

Au ramas ceva intrebari?

    Apel