Telefon temporar gratuit pe durata reparației dispozitivelor

Date02/04/2024 Views8 Comments0

Autorul articolului:

Alexandru Odobescu

Administrator

Începând de acum, oferim un telefon temporar gratuit clienților care își aduc dispozitivele pentru reparații telefoane la service-ul nostru.

Această decizie vine ca răspuns la nevoile clienților care sunt dependenți de telefoanele lor pentru a rămâne conectați la lumea din jur, fie pentru muncă, fie pentru a păstra legătura cu familia și prietenii. Odată ce lăsați dispozitivul dvs la reparații la, veți putea beneficia de un telefon temporar gratuit pe toată durata procesului de reparație.

Telefoanele temporare oferite vor fi echipate cu o gamă de funcționalități esențiale, inclusiv apeluri, mesaje text și acces la internet, astfel încât clienții să poată continua să își desfășoare activitățile de zi cu zi în timp ce dispozitivul dvs principal este în reparații.

Clienții care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie doar să aducă dispozitivul lor la  Arron și să solicite un telefon temporar gratuit la momentul depunerii. Nu există costuri suplimentare asociate cu acest serviciu, iar clienții pot folosi telefonul temporar fără nicio restricție pe durata reparației.


Date02/04/2024 Views8 Comments0

Автор статьи:

Alexandru Odobescu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Apel