Arron.ro: Unul dintre puținele service-uri din Iași specializate în reparații de microelectronice la laptopuri

Date21/03/2024 Views34 Comments0

Autorul articolului:

Alexandru Odobescu

Administrator

Arron.ro se evidențiază în peisajul serviciilor de reparații din Iași prin abilitatea sa de a efectua intervenții la nivel de microelectronice pentru orice model de laptop, inclusiv MacBook-uri sau laptopuri de ultimă generație, acoperind inclusiv reparații la placa de bază.

Cu o vastă experiență în domeniul microelectronicii, echipa de la Arron.ro oferă soluții la probleme complexe, cum ar fi:
– laptop care a căzut în apă sau a avut alte interacțiuni cu lichidele
– laptop care nu a putut fi reparat la alte service-uri
– orice problemă cu placa de bază

Serviciile oferite nu se opresc doar la reparații, ci includ și upgrade-uri importante, precum schimbarea CPU-ului sau a cartelei video. De asemenea, echipa Arron.ro este capabilă să programeze BIOS-ul pentru orice model de laptop.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul altor service-uri din Iași care se confruntă cu reparații complexe de microelectronice, Arron.ro oferă asistență la prețuri preferențiale.

Cu o experiență vastă de peste 8 ani în domeniul microelectronicii, echipa noastră de specialiști este aici pentru a vă oferi soluții rapide și eficiente pentru toate problemele legate de laptopuri. Pentru orice întrebări sau nevoie de servicii, clienții pot apela cu încredere la numărul nostru de telefon: 0731375513.


Date21/03/2024 Views34 Comments0

Автор статьи:

Alexandru Odobescu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Apel