Program special sâmbătă pentru reparații GSM 9:00- 14:00

Date04/07/2024 Views18 Comments0

Autorul articolului:

Alexandru Odobescu

Administrator

Suntem încântați să anunțăm că, începând de acum, Arron va fi deschis și sâmbăta pentru a vă oferi serviciile noastre de reparații GSM. Înțelegem cât de important este să aveți acces la servicii de reparații de încredere, chiar și în weekend, atunci când timpul este mai liber și poate fi mai convenabil pentru dumneavoastră să ne vizitați.

Programul Nostru de Sâmbătă: 09:00 – 14:00!

Pentru a vă veni în întâmpinare, am extins programul nostru de lucru și sâmbăta, între orele 09:00 și 14:00. Indiferent dacă aveți nevoie de o reparație rapidă a ecranului, înlocuirea bateriei sau orice altă intervenție tehnică, echipa noastră de profesioniști este aici să vă ajute.

De Ce Să Ne Vizitați Sâmbăta?

  1. Flexibilitate pentru programul dumneavoastră: Înțelegem că săptămâna de lucru poate fi aglomerată, iar timpul liber limitat. Programul nostru de sâmbătă vă oferă oportunitatea de a rezolva problemele tehnice fără a afecta programul zilnic de lucru.
  2. Servicii rapide și eficiente: Ne străduim să vă oferim servicii rapide și de calitate, astfel încât să vă puteți recupera dispozitivele într-un timp cât mai scurt posibil.
  3. Consultanță și asistență: Pe lângă reparații, echipa noastră vă poate oferi consultanță și sfaturi pentru întreținerea pe termen lung a dispozitivelor dumneavoastră mobile.


Date04/07/2024 Views18 Comments0

Автор статьи:

Alexandru Odobescu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Apel