Arron.ro deschide curând un nou centru în Cluj-Napoca!

Date17/06/2024 Views32 Comments0

Autorul articolului:

Alexandru Odobescu

Administrator

Suntem încântați să vă anunțăm că Arron.ro va deschide în curând un nou centru în Cluj-Napoca! Ne extindem pentru a oferi servicii de reparații profesionale pentru telefoane, laptopuri și espressoare, aducând expertiza noastră în domeniul electronic direct în inima acestui oraș dinamic.

Pentru a asigura servicii de cea mai înaltă calitate, căutăm tehnicieni pasionați și dornici să se alăture echipei noastre în Cluj-Napoca. Dacă aveți experiență în repararea telefoanelor mobile, laptopurilor sau espressoarelor și sunteți în căutarea unei noi provocări într-un mediu dinamic și stimulant, vă invităm să aplicați la poziția noastră de tehnician.

La Arron.ro Cluj, vă promitem un mediu de lucru profesional și o echipă dedicată care să vă sprijine în dezvoltarea carierei în domeniul reparațiilor electronice. Alăturați-vă echipei noastre și fiți parte din expansiunea noastră în Cluj-Napoca!

Pentru detalii suplimentare și pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email infoarronro@gmail.com sau să ne contactați la numărul de telefon 0731375513


Date17/06/2024 Views32 Comments0

Автор статьи:

Alexandru Odobescu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

    Apel