Service Reparatii PS4, PS5, Xbox în Iași

Depozit de 273621 piese originale

Reparație de la 20 minute

Garanție pînă la 365 zile

Ce tip de console reparam?

Ne poți scrie aici:
ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Diagnosticare PS4,PS5, Xbox,Nitendo de la 3 ore -
PS4 -Curățire cu înlocuire pastă termoconductoare de la 3 ore -
PS5 -Curățire cu înlocuire pastă termoconductoare de la 3 ore -
Xbox Curățire cu înlocuire pastă termoconductoare de la 3 ore -
Înlocuire acumulator joystick de a 1 zi pînă la 12 luni
Reparația conectorului de încarcare joystick de la 2 zile pînă la 12 luni
Reparația modului BT/Wi-Fi de la 1 zi pînă la 12 luni
Înlocuire bloc de alimentare de la 3 ore pînă la 12 luni
Schimbare hard-disk de la 30 min pînă la 12 luni
Înlocuire port HDMI de la 1 zi pînă la 12 luni
Înlocuire port USB de la 3 ore pînă la 12 luni
Reparaţie placă video de la 2 zile pînă la 12 luni
Înlocuire placă de sunet de la 2 zile pînă la 12 luni
Cum lucrăm:
Precizați la manager toate datele :Dispozitiv, defecțiune , adresa
Precizați la manager toate datele :Dispozitiv, defecțiune , adresa
Apropiați-vă la locația service-ului nostru de pe Cuza Voda 46
Apropiați-vă la locația service-ului nostru de pe Cuza Voda 46
Efectuam reparația în cel mai scurt timp posibil , după care și achitați
Efectuam reparația în cel mai scurt timp posibil , după care și achitați

Reparații Console în Iași

Service Playstation PS4,PS5

Service Xbox

Service Nitendo

Industria jocurilor video a cunoscut o creștere exponențială în ultimii ani, iar consolele de gaming au devenit un element central în viața multor pasionați de gaming. Cu toate acestea, în timp, aceste dispozitive pot întâmpina diverse probleme tehnice, de la defecte minore până la probleme mai serioase care pot afecta experiența de joc. În astfel de situații, Service-ul Arron din Iași se ridică la înălțimea provocării, oferind o gamă completă de servicii de reparare și întreținere pentru consolele de gaming.Indiferent dacă ești posesor de PlayStation, Xbox sau Nintendo, Service-ul Arron este aici pentru tine. Cu servicii de reparație și întreținere adaptate fiecărei platforme, echipa noastră de tehnicieni calificați și experimentați se asigură că consolele tale rămân în cea mai bună formă posibilă.Servicii oferite:
 • Diagnosticare PS4 / PS5 / Xbox / Nintendo: Echipa noastră de specialiști poate diagnostica rapid și precis problemele întâmpinate de consolele tale și poate oferi soluții adecvate pentru remedierea acestora.
 • Înlocuirea pastei termoconductoare: Pentru a menține temperaturile optime de funcționare și a preveni supraincălzirea, înlocuirea pastei termoconductoare este o operațiune esențială pentru orice posesor de
 •  consolă.
 • Înlocuire acumulator joystick: Joystick-urile care nu mai funcționează corespunzător pot afecta în mod semnificativ experiența de joc. Cu serviciul nostru de înlocuire a acumulatorului joystick, vei putea reveni rapid în acțiune.
 • Reparația conectorului de încărcare joystick: Dacă ai probleme cu încărcarea joystick-ului, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră poate repara rapid și eficient conectorii defectuoși.
 • Reparația modului BT/Wi-Fi: Conexiunea la internet și conectivitatea wireless sunt vitale în experiența de gaming online. Service-ul Arron poate repara rapid problemele legate de modulul Bluetooth sau Wi-Fi al consolei tale.
 • Înlocuire bloc de alimentare: Dacă ai probleme cu alimentarea consolei, nu te îngrijora. Oferim servicii profesionale de înlocuire a blocului de alimentare pentru a te asigura că consola ta funcționează în mod corespunzător.
 • Schimbare hard-disk: Pentru a-ți extinde spațiul de stocare sau pentru a remedia problemele legate de hard-disk, echipa noastră poate efectua înlocuirea acestuia într-un mod eficient și profesionist.
 • Înlocuire port HDMI / USB: Porturile defecte pot limita funcționalitatea consolei tale. Cu serviciile noastre de înlocuire a porturilor HDMI și USB, vei putea reveni rapid în joc.
 • Curățare de praf: Praful și murdăria acumulate în timp pot afecta performanța consolei tale. Cu serviciile noastre de curățare profesională, vei putea menține consola în cea mai bună formă posibilă.
 • Reparaţie placă video / Înlocuire placă de sunet: Problemele legate de placa video sau de sunet pot afecta experiența de joc. Cu echipa noastră experimentată, aceste probleme pot fi remediate în mod eficient.
Indiferent de locul în care te afli în România, Service-ul Arron din Iași poate fi partenerul tău de încredere în repararea și întreținerea consolelor de gaming. Oferim livrare gratuită în toată țara, astfel încât să poți beneficia de serviciile noastre indiferent de distanță.Nu lăsa problemele tehnice să îți strice experiența de gaming! Cu Service-ul Arron din Iași, consolele tale vor fi în mâini sigure și vei putea reveni rapid la aventurile tale virtuale preferate.
Service Service PS4, PS5, Xbox în Iași
Arron Service
Phone repair service
Phone 0731375513
Placeholder București bd. Iuliu Maniu 65
Arron Service
Phone repair service
Phone 0731375513
Placeholder Iași Cuza Voda 46
Apel