Reparatie laptopuri

Depozit de 273621 piese originale

Reparație de la 20 minute

Garanție pînă la 365 zile

Alege dispozitivul dorit :

Ne poți scrie aici:
ServiciuTimpul ReparațieiGaranție Comanda
Instalare Windows Laptop 1 zi 10 zile
Curățire de praf a laptopului 1 zi 10 zile
Schimbare SSD 1 zi 90 zile
Schimbare Display 1 zi 90 zile
Schimbare tastatură 1 zi 90 zile
Reparația mufei de alimentare 1 zi 90 zile
Schimbare baterie 1 zi 90 zile
Schimbare acumulator 1 zi 90 zile
Reparație placă video 1 zi 90 zile
Reparație placă de bază 1 zi 90 zile
Reparație port audio 1 zi 90 zile
Schimbare încărcător 1 zi 90 zile
Schimbare cooler 1 zi 90 zile
Cum decurge reparatie
Recepție pentru reparații
Recepție pentru reparații
Acceptăm dispozitivul dumneavoastră la centrul de service.
Diagnosticare si reparatii
Diagnosticare si reparatii
Specialistul efectuează diagnostica pentru detectarea precisă a defecțiunilor
Gata cu garantie!
Gata cu garantie!
Îți primesti reparat cu garantie pana la 6 luni.

Service reparații de orice dificultate Iași

Service GSM, laptopuri

Service Televizoare,Espresoare

Schimbare display

Reparatii la nivel de microelectronică

Front -Desk

reparatie laptop_Arron_IasiReparația laptopurilor poate deveni imperativă din diverse motive, cum ar fi intrarea lichidelor sub carcasă, supraîncălzirea cauzată de factori poluanți, utilizarea intensivă sau prezența unor piese de fixare defecte, printre altele. Doar un specialist, după efectuarea unui diagnostic detaliat, poate furniza un diagnostic final și poate recomanda o soluție adecvată. Reparația laptopurilor în Iași, la oficiul Arron este convenabilă și de încredere.Reparăm orice model de laptop - Asus, Acer, Lenovo, etc iar specialiștii noștri efectuează următoarele etape pentru a restabili funcționarea optimă a laptopului:
  • Curățarea de praf și murdărie;
  • Înlocuirea eficientă a plăcilor video și a procesorului laptopului
  • Eliminarea virușilor
  • Reparații profesionale ale tastaturii, display-ului, carcasei, și a plăcii de bază;
  • Muncă cu conectori, procesor, sursă de alimentare sau încărcătoare.
 Iată câteva dintre problemele des întâlnite ale laptopurilor: 1. Laptopul nu răspunde la pornire: Aceasta este, cu mult, cea mai frecventă problemă întâlnită la un laptop. Cauza poate fi deteriorarea chipset-urilor de nord și de sud (Southbridge și Northbridge) din cauza daunelor mecanice (lovituri, agitație) sau a supraîncălzirii. Pentru remedierea acestei probleme, se recomandă să aduci laptopul la un centru de service autorizat din Iași.2. Imaginea ecranului este distorsionată: Dacă imaginea de pe ecranul laptopului tău pare neclară, pot exista multiple cauze posibile, precum invertoarele defecte, lampă de iluminare sau placă de bază afectate de daune mecanice sau supraîncălzire. Pentru remedierea acestei probleme, este indicat să consulți un centru de service autorizat din Iași, unde specialiștii pot identifica exact problema și pot oferi soluții adecvate.3. Probleme cu tastatura: În cazul în care te confrunți cu probleme legate de tastatura laptopului, este recomandabil să nu încerci reparații pe cont propriu, deoarece există riscul de a agrava situația. Cea mai bună opțiune ar fi să aduci laptopul la un centru de service autorizat din Iași, unde specialiștii vor soluționa rapid orice problemă întâmpinată.Oricare ar fi tipul dificultăților întâmpinate de laptopul dumneavoastră, Arron vă pune la dispoziție soluții complete și specializate pentru a vă asigura că dispozitivul funcționează în parametri optimi. Colaborăm strâns cu furnizori de vârf de piese de schimb, garantând că serviciul nostru dispune întotdeauna de toate componentele necesare.  
Service laptopuri
Arron Service
Phone repair service
Phone 0731375513
Placeholder București bd. Iuliu Maniu 65
Arron Service
Phone repair service
Phone 0731375513
Placeholder Iași Cuza Voda 46

Mai multe despre clienții noștri

Vorbesc despre noi

Întrebări frecvente despre repararea laptopurilor

Ce fel de garanție oferă centrul dumneavoastră de service pentru repararea laptopurilor?

Service Centrul Arron oferă garanție cu termen minim de 3 luni de la data eliberării tehnicii, condițiile căreia sunt complet respectate din partea noastră. Astfel, dacă veți intâmpina vreo problemă in urma reparației, noi luam toată responsabilitatea asupra rezolvării acesteia absolut gratis.

Ce fel de reparații de laptopuri faceți?

Efectuăm reparații de orice dificultate, începînd cu înlocuirea displayului, bateriei, sticlei, de asemenea efectuam reparații pe placa de bază de cea mai mare dificultate.

Cât de repede îmi puteți repara laptopul?

Durata reparației depinde de complexitatea problemei și de disponibilitatea componentelor necesare. Ne străduim să finalizăm reparația cât mai repede posibil și, de obicei, aceasta durează de la câteva ore.

Care sunt tarifele dumneavoastră pentru reparații laptopuri?

Costurile de reparare a laptopului depind de complexitatea problemei și de piesele de schimb necesare. Efectuăm diagnosticare gratuită, după care vă vom informa cu privire la costul exact al reparației.

Ce mărci și modele de laptopuri reparați?

Reparăm laptopuri de la toate mărcile, inclusiv Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Samsung și multe altele, si la sigur avem meșter care se ocupa de reparația tehnicii Apple: Macbook, iMac, Apple Mac mini, etc.

Care sunt experiențele și calificările dumneavoastră în repararea laptopurilor?

Avem experiență în repararea unei game largi de mărci și modele de laptopuri, iar echipa noastră este formată din specialiști cu înaltă calificare, care își actualizează constant cunoștințele în domeniu.

Care sunt cele mai frecvente cauze ale funcționării defectuoase a laptopurilor și cum pot fi evitate?

Cele mai frecvente cauze ale defecțiunilor la laptopuri sunt supraîncălzirea, interacțiunea cu lichidul, loviturile, virușii, utilizarea necorespunzătoare, scurtcircuitele etc. Pentru a evita aceste probleme, este recomandabil să efectuați profilaxie si înlocuirea pastei termoconductoare regulat.

Apel