Ce sa fac daca am probleme cu nivelul bateriei la iphone?

Date11/03/2024 Views51 Comments0

Autorul articolului:

Alexandru Odobescu

Administrator

Dacă întâmpini probleme cu nivelul bateriei la iPhone, există câteva pași pe care îi poți urma pentru a îmbunătăți situația. Iată un ghid care te poate ajuta:

 1. Verifică Starea Bateriei:Bateria telefonului se descarcă repede: ce faci să-ți reziste smartphone-ul mai mult, departe de priză

– Accesează Setări > Baterie.

– Apasă pe “Starea Bateriei” pentru a vedea sănătatea bateriei.

– Dacă vezi un mesaj precum “Service Battery” sau o capacitate redusă, ar fi recomandat să consulți un specialist Apple sau să vizitezi un Apple Authorized Service Provider.

 

 1. Actualizează la Cea Mai Recentă Versiune de iOS:

– Asigură-te că iPhone-ul tău rulează cea mai recentă versiune de iOS, deoarece actualizările pot aduce optimizări pentru gestionarea bateriei.

 

 1. Monitorizează Consumul de Baterie:

– Mergi la Setări > Baterie pentru a vedea care aplicații consumă cea mai mare parte din baterie.

– Dacă identifici o aplicație care consumă excesiv, poți să o închizi sau să ajustezi setările pentru a reduce impactul asupra bateriei.

 

 1. Închide Aplicațiile în Fundal:

– Dacă ai multe aplicații deschise în fundal, acestea pot afecta negativ durata de viață a bateriei.

– Închide aplicațiile în fundal prin dublu-clic pe butonul de acasă (sau gestul de swipe în sus pe modelele mai recente) și săriți între aplicații pentru a le închide.

 

 1. Activează Modul Economisire de Baterie:

– Dacă nivelul bateriei este scăzut și vrei să prelungești durata de viață, activează Modul Economisire de Baterie din Setări > Baterie.

 

 1. Redefinește Setările de Actualizare Automată:

– Mergi la Setări > General > Actualizare Software > Actualizări Automate și dezactivează actualizările automate sau configurează-le pentru a se face doar în timpul încărcării.

 

 1. Verifică Condițiile de Mediu:

– Temperaturile extreme pot afecta durata de viață a bateriei. Asigură-te că încărci și utilizezi iPhone-ul în condiții de temperatură moderate.

 

 1. Resetează Setările de Rețea:

– Unele probleme ale rețelei pot afecta și bateria. Mergi la Setări > General > Reset și alege “Resetare Setări de Rețea”.

 

 1. Încarcă și Descarcă Complet Bateria Ocazional:

– Pentru a menține o calibrare corespunzătoare, lasă bateria să se descarce complet și apoi încarcă-o până la sută o dată la câteva luni.

 

Dacă toți acești pași nu rezolvă problema și bateria continuă să se comporte necorespunzător, poți să contactezi suportul Apple sau să vizitezi un Apple Authorized


Date11/03/2024 Views51 Comments0

Автор статьи:

Alexandru Odobescu

Administrator

Ai nevoie de o consultare?

  Apel